redirect » polD1

polD1

Policies of D1

 

Contains: sanctions, policies, interractions, political scope

 

Policies

No mercy policy on taking down sexism, racism, xenophobia, homophobia, transphobia, even as far as taking down jokes. Taking down fake news. 

Publicly denouncing extremism, fascism, holocaust denial, supporting the Ku Klux Klan, white supremacy.

Influence

reached far beyond imagination

Sanctions(Name - Sanction - Reason)

Tygo - sanction 1 - deleting minecraft world

 

Bart - sanction 0 - openly traitor 

 

Kenzo - Sanction 1 - bodyshaming

 

Rebeca - 2 x sanction D(delete, ignore, limited negotiation) - spreading fake news(x2)

 

Damian - sanction 0(delete) - stated in rules #discord-school-chat>fun.times.international

 

Tygo - sanction 2 - racism, sexism, xenophobia, homophobia

 

Christoffel - sanction 2 - supporting sanctioned

 

Guus - sanction 8 - sexism

The egalitarian party

 

Standpunten

De EU en buurlanden: Wij vinden het belangrijk dat we in de EU blijven. De EU betekent garantie voor een goede economie, goede relaties met buurlanden en veiligheid. Ook reizen mensen vaak en zonder grensgedoe is het reizen velen stukken makkelijker. 

 

Abortus

Abortie moet een keuze van de vrouw zijn tot de 16e week. Hierna is abortus verboden. Als abortus illegaal wordt dan sterven meer vrouwen van illegale abortussen, en dat is onbedoeld. “Je neemt het leven af van een ongeboren kind”, niet waar. Wetenschap heeft bewezen dat een fetus niet zonder ondersteuning kan leven voor 21 weken. “Ieder cel heeft een leven”. Nou, het merendeel van de spermacellen gaat al dood na 5 dagen. Moet het illegaal worden om te ...? Want je dood 99,99...% van de levens. En als je zo pro-leven bent, ben je dan ook vegetariër? Een verassinkje is dat de meeste vegetariërs progressief zijn, voor klimaatacties, en pro-keuze. En als je zegt dat een dier geen gevoelens heeft, denk je dan dat een paar weken oude embryo of fetus wel gevoelens heeft?

 

Geslachtsgelijkheid

Geslachtsgelijkheid is erg belangrijk, en moet in ieder punt in ons samenleving voorkomen. Wie je ook bent, je hebt het recht op een optimaal leven. Ik neem het salarisverschil ook erg serieus. “Mannen moeten meer verdienen omdat zij meer risico’s nemen en vaker dood gaan”. Correct, maar ook dat is een aspect van geslachtsongelijkheid. Je moedigt mannen aan om vaker risico’s te nemen en hun leven op het spel te zetten voor meer geld. Waar we naar streven is een samenleving zonder geslachtsrollen of stereotypes. “Mannen kunnen beter werk doen dan vrouwen”. Dit is deels niet waar, omdat het bewezen is dat vrouwen beter kunnen multitasken, maar toch willen we ook niet dat de gemiddelde salaris van een vrouw hoger wordt dan die van een man van een zelfde beroep. “Voor fysieke banen dan maar”. Nee, je hoeft niet minder betaald te worden voor iets wat je niet kunt kiezen. Je hebt minder rechten als je zo wordt behandeld.