redirect » Leugjournaal » SUBMOPPEN

SUBMOPPEN - bij (SubTress - LV 18 - SLV 14)

#6 overall

Kees Jantje en Pietje spelen verstoppertje. Jantje telt, pietje verstopt en keesje kijkt waar pietje is. Jantje is klaar met tellen en vraagt aan Keesje: vertel me waar Pietje is. Zei Keesje: Nou, denk je echt dat ik ga vertellen dat Pietje achter de prullenpak zit?

van @Solorien

Mop 2

Waarom heeft een oen lege flessen in de koelkast staan?

voor de klanten die geen dorst hebben

Mop 3

Jantje zit op de bus te wachten. Zegt de buschauffeur: Hé! Ga is van de bus af!

Mop 4

 jantje gaat met zijn oma wandelen. Hij ziet een 5 euro liggen, vraagt: oma, mag ik  hem? Nee, zei oma. Alles op de grond is vies! Daarna valt oma en zegt: Jantje, help me eens even! Zegt jantje: nee, want alles wat op de grond ligt is vies!

Mop 5

Jantje zit te huilen. Komt een vrouw langs, en vraagt: wat is er? Jantje: een paar meiden hebben mijn brood weggegooid! Oh, was dat met opzet? Nee, met pindakaas.

Mop 6

De moeder van Jantje heeft net de tafelkleed gewassen, zegt ze tegen Jantje: van elk vlek dat je maakt, trek ik  2 euro zakgeld van je af. Even later komt ze terug, en ziet Jantje soep smeren op het kleed. Woedend schreewt ze: WAT DE FK DOE JE NOU? Zegt Jantje: ik  maak van 3 vlekken 1 vlek.

Mop 7

Wat is fiets? Vraagt Jantje aan zijn vader. Hoer

Wat is fietsen? Vraagt Jantje aan zijn moeder. Neuken

Wat is ketting? Vraagt Jantje aan zijn zus. Condoom.

De volgende dag komt Jantje te laat op school en vraagt de meester: JANTJE, WAAROM BEN JE ZO LAAT. Jantje: ik viel van mijn hoer af, ik probeerde te neuken maar mijn condoom viel er af.