redirect » Leugjournaal » Moppen

Wie weet staat jou mop erbij!

Mop 1

Wat is zeven maal zeven?

Antwoord:Fijn Zand!

Tijger

 

 

Mop 2

Ken je de stilte mop?

Antwoord:                  

Niels Waterkraan

 

Mop 3

Waarom is de olifant grijs,groot en rond?

Antwoord:Als hij klein,wit en vierkant is dan is hij een suikerklont!

Koen van den Kokkel

 

Mop 4

Een vrouw rijd hard op de weg.De agent vraagt:Mevrouw,waarom rijdt u zo hard? Mijn remmen deden het niet meer.Zei de mevrouw.Dus ik rijd snel zodat er geen ongelukken gebeuren!

Iemand

 

Mop 5

Mop:Een dom blondje gaat een winkel binnen en vraagt aan een verkoper terwijl ze naar een TV

wijst:hoe duur is die TV daar?De verkoper:Wij verkopen niet aan domme blondjes.Jammer, zegt dom blondje. Dom Blondje schildert zijn haar rood en zet een carnivalsbril op.Dan komt zij weer die winkel binnen en vraagt: Wat kost die TV? Verkoper: Sorry maar wij verkopen niet aan dom blondjes! Dom Blondje: WAT IS DIT NOU!IK BEN NIET BLOND!HOE WEET U NOU DAT IK BLOND BEN? Verkoper: Omdat dat geen TV is maar een magnetron.

Tijger

 Mop 6

Jantje zit in de klas en de meester vraagt: Wat zijn de eerste 4 letters van het alfabet? Zei jantje: Weet ik niet!

Jantje komt thuis en vraagt aan zijn moeder:wat is de eerste letter van het alfabet? Moeder: ROT OP! Jantje vroeg aan zijn broertje: Wat is de tweede letter van het alfabet? broertje: SUPERMAN! Jantje vraagt aan zijn zusje: wat is de derde letter van het alfabet? Zusje: DE BARBYCLUB! Jantje vraagt aan zijn vader: Wat is de vierde letter van het alfabet? Vader: OLEEEHOLEHOLEHOLEH!                                             De volgende morgen vraagt zijn meester: Wat is het eerste letter van het alfabet? Jantje: ROT OP! Meester: Niet zo schelden!Wie denk je wel dat jij bent? Jantje: Superman! Meester: Waar haal jij die onzin vandaan? Jantje: De barbyclub! Meester: 10 UUR NABLIJVEN! Jantje: OLEEHOLEHOLEHOLEH!

LeuGJournaal

 

 

Mop 7

Waarom poept een oen op straat?

omdat hij wil dat ook een keer een hondje in zijn poep stapt!

LeuGJournaal

Mop 8

Waarom is een jachtluipaard zo snel?

Omdat die op KATLETIEK heeft gezeten!

Dirk Gasaan

Mop 9

Dom blondje zit op rijles en de inspecteur zegt: het is groen. Zegt dom blondje: Een kikker!

Rens

Mop 10

Een man komt een vriend van hem tegen in de kroeg en zegt tegen hem: “Je gelooft het niet, ik heb een nymfomaan in de auto zitten op de parkeerplaats. Alleen ze sloopt me, ik kan niet meer, ik moet effe bijtanken. Kun jij niet naar de auto gaan en haar even bezighouden? De interieurverlichting is stuk dus ze zal niet in de gaten hebben dat jij mij niet bent.” Zijn vriend gaat akkoord en wandelt naar de auto. Hij stapt in en ze beginnen meteen van bil te gaan op de achterbank. Een paar minuten later ziet een politieagent ze bezig en hij begint irritant op de ruit te tikken en schijnt met zijn zaklantaarn naar binnen. “Wat zijn wij hier aan het doen?”, vraagt de agent. “Niks aan de hand agent, het is mijn vrouw.” “Oh sorry, dat wist ik niet meneer.” “Geeft niks, ik ook niet tot je naar binnen scheen met je zaklantaarn.”